Gelre ziekenhuizen kiest voor de cloud. Het Sectra Imaging IT systeem op locatie van het ziekenhuis werd succesvol overgezet naar een volledig beheerde cloud-omgeving van RAM Infotechnology. 
 
Johan Mulder, Manager Cure bij RAM-IT en Lindsay van Ballegooij Salesmanager bij Sectra: “Met het oog op efficiënt en effectief werken heeft Gelre ziekenhuizen een bewuste keuze gemaakt om de Sectra Imaging oplossing in een beheerde PACS-cloudomgeving onder te brengen bij RAM-IT. De eigen IT-afdeling van Gelre ziekenhuizen wordt hiermee ontlast en kan zich focussen op regievoering, innovaties en tal van andere vraagstukken binnen het ziekenhuis. RAM-IT en Sectra hebben hiermee de infrastructuur en software wereld bij elkaar gebracht”.
 
Marc Logtenberg Radioloog en medisch manager Gelre ziekenhuizen over de stap naar de cloud: “Het is voor ons belangrijk om met een snel PACS op meerdere locaties te werken en dat na deze upgrade de performance en functionaliteit van ons systeem zou verbeteren. Nu wij de eerste verslagen hebben verwerkt merken we dat de performance veel beter is dan voor de upgrade”. 
 
Wij wensen de afdeling Radiologie en Nucleaire geneeskunde van Gelre ziekenhuizen veel werkplezier!

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl