GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) hebben onlangs hun vertrouwen in RAM Infotechnology (RAM-IT) opnieuw bevestigd door tussentijds de huidige overeenkomst te verlengen met een periode van zeven jaar.

In maart 2016 tekende GGZ NHN een 5-jarig contract met RAM-IT voor de implementatie van een nieuw platform voor de ICT-dienstverlening. GGZ NHN heeft het contract nu tussentijds verlengd met een periode van 7 jaar tot 1 februari 2027.

De ingeslagen weg in 2016 wordt met vertrouwen voortgezet. RAM-IT heeft op basis van haar cloud-workspace eCumulus de verantwoordelijkheid voor de hosting en beveiliging van het complete ICT-platform, waaronder de koppelingen, kantoorautomatisering, standaardapplicaties en thinclient werkplekbeheer.

GGZ NHN blijft zelf verantwoordelijk voor het applicatiebeheer van zorg- en overige applicaties, inclusief SaaS-applicaties, PC werkplekken, LAN/WAN, printers en 1e lijns helpdesk. In totaal gaat het om ongeveer 2.400 gebruikers, 1.000 concurrent Citrix gebruikers en 63 virtuele servers.

Niels van Peer, Commercieel directeur RAM-IT; ”Het voelt als een enorme waardering als een klant tijdens het lopende contract ervoor kiest om de dienstverlening met 5 jaar te verlengen. Daar spreekt heel veel vertrouwen uit! Het is voor ons een bevestiging van het partnerschap dat we samen als organisaties hebben opgetuigd en steeds in zijn blijven investeren”.

Digitaal voorop

Rob de Ruiter, Hoofd I&A GGZ NHN: ”Met eCumulus van RAM-IT hebben we aantoonbaar gekregen wat we zochten namelijk een platform wat aansluit op de digitale ambities van GGZ NHN en wat maandelijks wordt verrekend met een transparante en flexibele kostenstructuur. En minstens zo belangrijk we ervaren RAM-IT als een partij met deskundige en betrouwbare medewerkers. Uiteindelijk is ICT immers gewoon mensenwerk waarbij menselijke communicatie en onderling vertrouwen heel belangrijk zijn”.

Over GGZ NHN
GGZ NHN is al jaren dé specialist in de regio als het gaat om geestelijke gezondheidszorg bij ernstige psychiatrische klachten. De behandeling is afgestemd op de vraag van onze klanten, mensen van alle leeftijden. Uw mogelijkheden en wensen zijn een belangrijk uitgangspunt in onze hulpverlening. Wij richten ons daarbij op herstel en, waar dat niet of nog niet mogelijk is, op het draaglijk maken van de gevolgen van de stoornis. De visie van GGZ NHN is: ‘Beter worden doe je thuis’.

Over RAM Infotechnology
RAM Infotechnology is Premium Cloud Service Partner voor de sectoren zorg en overheid. De filosofie van RAM-IT is modulair uitbesteden: Maatwerk-ICT op basis van standaardcomponenten. RAM-IT heeft ruim 200 klanten. Met het eigen label eCumulus heeft RAM-IT een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten. Het platform is ingericht voor On Premise, Private en Public clouddiensten. Bij RAM-IT werken ruim 180 medewerkers, het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels van Peer:

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

+31 (0)6 50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl