Persbericht
Utrecht, 31 oktober 2018

De Hartekamp Groep (DHG) kiest RAM Infotechnology (RAM-IT) voor het uitbesteden van haar ICT-diensten. Het gaat om een samenwerking voor onbepaalde looptijd, waarbij de basis dienstverlening voor minimaal drie jaar wordt afgenomen. Maandag 29 oktober is het contract officieel getekend.

DHG was op zoek naar een servicepartner, met betaalbare ICT en ICT-dienstverlening met een focus op continuïteit en kwaliteit die transparant en meetbaar is. Tijdens een uitvoerige selectieprocedure, uitgevoerd samen met adviesbureau Strict, is RAM-IT als beste partij naar voren gekomen. Met name door de zeer uitgebreide en specialistische zorgkennis van RAM-IT vormen DHG en RAM-IT een optimale match tussen ICT, organisatie en zorgprocessen.

eCumulus werkplekbeheer

RAM-IT gaat het ICT-landschap van DHG vernieuwen en de werkplekken voor de ruim 1660 gebruikers beheren met het Multi-Cloud platform eCumulus. eCumulus is een complete Cloud werkplekbeheer oplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up.

Jan Bauer, voorzitter Raad van Bestuur Hartekamp Groep: “ICT is van groot belang voor de Hartekamp Groep. Onze begeleiders (de handen aan de bedden) rekenen op een betrouwbare ICT om de hoge kwaliteit van zorg te kunnen blijven leveren. Maar een betrouwbare ICT-partner is ook nodig om de professionaliteit van de rest van onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. We hebben er alle vertrouwen in dat dat samen met RAM-IT een succes wordt”.

Niels van Peer, Commercieel Directeur RAM-IT:Het selectieproces dat DHG heeft gedaan is zeer goed en grondig geweest. DHG is echt op zoek naar een partner die hen ook als organisatie verder gaat helpen op ICT-vlak. We zijn dan ook erg trots dat we op basis hiervan als dienstverlener door DHG zijn geselecteerd. We kijken er naar uit om samen met DHG de verdere stappen te gaan maken!”

Feestelijke ondertekening van het contract tussen Hartekamp Groep en RAM-IT. Op de foto v.l.n.r. achterste rij: Remco Kruithof (Hartekamp Groep), Gijsbert van der Hel (Strict Consultancy), Ingrid Ikelaar (Hartekamp Groep), Arnoud Tiller (Hartekamp Groep), Manja Voulon (Hartekamp Groep). Vlnr onderste rij: Helma Gram (Hartekamp Groep), Jan Bauer (voorzitter RvB Hartekamp Groep), Joachim Kaarsgaren (directeur RAM-IT), Marian Stet (lid RvB Hartekamp Groep) en Niels van Peer (Commercieel directeur RAM-IT).

Over De Hartekamp Groep
Elke dag zo goed mogelijk. Ook voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De Hartekamp Groep biedt hun sinds 1953 zorg, ondersteuning en ruimte voor ontwikkeling in een veilige, prettige omgeving, midden in de samenleving. Onze cliënten kiezen zelf hoe ze hun leven willen inrichten. De Hartekamp Groep sluit daarop aan met diverse woonvormen, dagbesteding, begeleiding bij werk en ambulante begeleiding. Wij werken op meer dan 50 locaties in de regio Midden- en Zuid-Kennemerland en omstreken. Onze ruim 1.400 medewerkers en 700 vrijwilligers zetten zich iedere dag vol betrokkenheid in voor ruim 1650 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Over RAM Infotechnology
RAM Infotechnology is Cloud Service Partner voor de gezondheidszorg, overheid en zakelijke dienstverleners. De filosofie van het bedrijf is modulair uitbesteden: Maatwerk-ICT op basis van standaardcomponenten. RAM-IT heeft ruim 200 klanten. Met het eigen label eCumulus heeft RAM-IT een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten. RAM-IT is met RAM Mobile Data en RAM track-and-trace onderdeel van de RAM Groep. Samen hebben zij ruim 190 medewerkers in de Benelux.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels van Peer:

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

06-50284953
nvanpeer@ram-it.nl