Managed hosting

ICT is belangrijk voor uw organisatie, maar het is niet uw core business. Dan kiest u voor Managed Hosting van RAM-IT.

ICT op maat van uw organisatie. U de regie, wij de diensten.

Wat betekent ‘managed’ eigenlijk? Letterlijk: (goed) geregeld. In de praktijk: duidelijkheid over taken en over baten en kosten (beschikbaarheid, performance, kosten lager en voorspelbaar). Ons recept? Goede samenwerking. U de regie, wij de diensten, op basis van strakke afspraken. RAM Managed hosting gaat niet over techniek, maar over verwachtingen waarmaken.

Een gevoel van vertrouwen

ICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Maar uiteindelijk gaat het om een goed gevoel, een gevoel van vertrouwen. Dat alles werkt zoals het hoort, dat alle data, applicaties en software veilig zijn opgeslagen. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

U krijgt van ons ICT die mee beweegt met uw organisatie en uw (e-)business. ICT die schaalbaar is en u controle geeft over de performance. Hoge beschikbaarheid (uptime) van data en applicaties voor eindgebruikers. En we denken mee over ICT-strategie en toekomstig gebruik binnen uw organisatie en bij uw klanten.

Wanneer Managed Hosting?

ICT is belangrijk voor uw organisatie, maar het is niet uw core business. In onze ICT-visie biedt u dat de kans om delen van uw ICT of de gehele ICT uit te besteden. Niet ‘alles of niets’, maar ‘alles op maat’. Waarom? Omdat u op die onderdelen de kosten kunt verlagen of de prestaties kunt verbeteren. Of allebei natuurlijk.

Operationele ICT-kosten omlaag

 • Tijdrovende ICT-beheertaken uitbesteden
 • Eigen capaciteit niet langer rendabel en nodig
 • ICT schaalbaar en flexibel inzetten
 • Toepassen van ICT-innovaties

ICT-performance omhoog

 • ICT in dienst van uw business. Niet kijken wat u heeft, maar wat u nodig heeft
 • 24/7 monitoring uptime van websites en bedrijfskritische applicaties
 • Regierol vervullen, aansturen van interne organisatie en leveranciers
1

ICT op maat van uw organisatie

>

Productiviteit ICT-personeel omhoog

T

Focus op de business en de toekomst

Lagere en voorspelbare lasten

>

Productiviteit eindgebruikers omhoog

ICT-innovatie zonder zelf te investeren

Daarom RAM Infotechnology

 1. Goed geregeld
 2. Niet ‘alles of niets’, maar ‘alles op maat
 3. Meedenken over functionaliteit en beschikbaarheid
 4. Ruime ervaring met managed hosting in de zorg

Maar ook: Minder druk op uw eigen personeel, hogere uptime van websites en applicaties, niet meer hoeven investeren in ICT, transparante kosten en betalen naar gebruik.

Wij voegen daaraan toe: een schat aan ervaring, heldere afspraken over het beheer, een breed scala aan gecertificeerde professionals en dag-en-nacht bereikbaarheid. Plus de combinatie van hosting met netwerkbeheer. Dus u belandt nooit in discussies tussen leveranciers wanneer het netwerk niet functioneert. Uw vaste aanspreekpunt zorgt voor maximale aandacht en minimale risico’s.

De kenmerken van RAM-IT Managed hosting

Managed hosting is een goed voorbeeld van ICT uitbesteden. Wij kunnen uw volledige ICT-infrastructuur overnemen. Het in huis hebben van eigen capaciteit is niet langer rendabel. Bovendien is de uptime van uw websites en bedrijfskritische applicaties maximaal bij outsourcing van de hosting.

Dit bieden wij u:

 • Gebruik van ons eigen professionele datacenter voor hosting
 • Monitoring van applicaties, security, hardware, besturingssystemen en netwerken
 • Specifieke diensten, zoals Uitwijkdiensten
 • Virusscanning en hoogwaardige basisvoorzieningen voor security
 • Rapportages over gebruik en advisering over performanceverbetering en kostenverlaging
 • Proactieve, intensieve applicatie securityscan
 • Optioneel aanvullende dienst Managed Storage & Back-up

Managed hosting en eHealth

Patiënten die zelf data produceren, zorg-op-afstand en zelfzorg door cliënten. Koppelingen tussen zorgprofessional, cliënt/patiënt, data en systemen spelen een centrale rol in de gezondheidszorg. ICT levert de infrastructuur en operatie voor deze koppelingen. Connected Health maakt het mogelijk zorg efficiënter te organiseren. Aan de andere blijven er zorgen bestaan over de privacy en security van data.

Wij hebben met RAM Managed hosting een future proof oplossing voor de zorg ontwikkeld. eCumulus heeft alles in huis voor het inrichten en beheren van honderden, tot duizenden werkplekken van (ambulante) zorgprofessionals. Met deeldiensten als Sync n Share laten we mensen in een gecontroleerde en veilige omgeving data opslaan en delen.

Meer weten?

Vraag het onze zorgadviseurs

Neem contact op met een van onze specialisten.

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl

Thierry Winkelman

Thierry Winkelman

Accountmanager Care

06 – 83 84 64 80
twinkelman@ram-it.nl

Marcel van der Vaart

Marcel van der Vaart

Relatie Manager

06 - 5164 0207
mvdvaart@ram-it.nl

We vertellen u graag meer over Managed Hosting

 

3 + 12 =

Waarom wij de betrouwbare ICT-partner zijn die u zoekt

Als u alle partijen gesproken heeft, moet de knoop worden doorgehakt. Uiteindelijk gaat het toch om gevoel. De technische oplossingen verschillen meestal niet veel, de cloud, en de kosten over het algemeen ook niet. Dan komt het aan op vertrouwen: wie gaat u helpen die volgende stap te zetten? Dat is wat we elke keer weer horen. Het vertrouwen dat wij al van vele zorgorganisaties hebben gekregen: “Jullie begrijpen waar wij mee bezig zijn, wat het betekent om in de zorg te werken. Een printer die het niet doet, lijkt iets kleins, maar kan levensbedreigend zijn. Daar zijn de mensen van RAM-IT zich bewust van.”