Uw ICT uitbesteden. Van 'alles of niets' naar 'alles op maat'

ICT uitbesteden. Bijvoorbeeld met eCumulus. eCumulus vindt in steeds meer organisaties een plek. Kleine en grote. Maak kennis en zie met eigen ogen hoe goed deze werkplekoplossing werkt.

Vraag een demonstratie aan

Zo kunt u ICT het beste uitbesteden

Wanneer kunt u ICT uitbesteden? Als het niet uw core business is. Als het primair een hulpmiddel is voor uw organisatie. Dan levert ICT uitbesteden u interessante kansen op. Bijvoorbeeld wanneer u betere prestaties verlangt, u wilt bezuinigen of uw ICT toe is aan vervanging.

De vraag is dan: welke onderdelen van de ICT besteedt u uit en welke houdt u (voorlopig) in huis? De keuzes hangen af van uw organisatie, de kwaliteit van de aanwezige ICT en de gewenste prestaties. U wilt kunnen kiezen, maar standaardoplossingen blijken in de praktijk vaak star. Uw keuze is alles of niets. Geen keuze dus.

Van ‘alles of niets’ naar ‘alles op maat’

Bij RAM Infotechnology kunt u wel kiezen: Alles op maat. In onze visie werkt u met ‘modulaire technologie’ die u flexibel inzet. Stabiele, schaalbare oplossingen die een groeipad mogelijk maken. Kortom, ICT die meebeweegt met uw eisen en wensen. Dan haalt u altijd het maximale uit uw ICT.

Als ICT niet uw core business is, hoeveel ICT kunt u dan uitbesteden?

service-partnershipDenk vanuit de ICT die u nodig heeft. Niet vanuit de ICT die u heeft staan. En besteed dan alle ICT uit die u niet zelf hoeft te beheren. Uw winst: u wordt ICT-regisseur en laat ICT voor u werken. In plaats van andersom.

 

Uw gratis roadmap naar ICT outsourcing >> 

ICT uitbesteden. Veilig en zeker

corporate-brochureICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Van ‘alles of niets’ naar ‘alles op maat’. Op uw maat. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

 

U leest het allemaal in onze corporate brochure >>

Mobiliteit, Flexibiliteit en Productiviteit

ecumulus-workspace-in-de-cloudIn tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en kosten-reductie, bieden wij cloud platform eCumulus. Ons antwoord op veel vragen, maar vooral op uw vraag naar flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten. eCumulus is hèt platform voor ICT uitbesteden.

 

Hoe lang kunt u nog zonder eCumulus? >>

  • Cloud services 65% 65%
  • Cloud connectivity 55% 55%
  • Datacenter hosting 80% 80%

Percentage uitbesteed versus in huis. Samen bepalen we de beste verhouding voor u.

Van ‘alles of niets’ naar ‘alles op maat’

Bij RAM Infotechnology is ICT uitbesteden geen kwestie van alles of niets. Het is een kwestie van schaalbaarheid, van ICT op maat. Dan haalt u altijd het maximale uit uw ICT.

Toch een ICT Quick Scan

Een Quick Scan krijgt u overal. Daarmee willen we ons niet onderscheiden. Maar wat de Quick Scan aan mogelijkheden oplevert, daarmee onderscheiden we ons wel. Wat is zinvol om uit te besteden? Wat kunt u prima zelf doen?

Kan uw ICT een second opinion gebruiken? Vraag hem vrijblijvend aan bij onze specialisten.

Oké, we doen toch een ICT Quick Scan

ICT voor de zorg

Meer tijd voor patiënten en minder naar ICT. Uitbesteden is de oplossing. Wij leveren alle benodigde diensten voor ICT op maat. Uw maat.

ICT voor de overheid

Een overheid die afslankt, vraagt om ICT die opschaalt. Overheden maken hun ICT beheersbaar met de oplossingen van RAM.

~

ICT voor financials

Financiële dienstverleners kiezen in onze visie voor ICT-maatwerk op basis van best practices en bewezen stabiele technologie. Wij laten het u graag zien en ervaren.

ICT voor andere branches

Lagere kosten, betere prestaties. In welke branche u ook werkt, de ICT-lat ligt hoog. De ICT-oplossingen van RAM zijn ervoor gemaakt.