Op de nieuwjaarsborrel van RAM Infotechnology won Jan Huisman (r) van Het Doktershuis een Amazon Echo, a hands-free speaker you control with your voice. Jan won de prijs voor zijn voorspelling over ICT in 2027.

Marcel van der Vaart (l), Relatie Manager bij RAM, overhandigt hem de prijs. Jan is niet alleen blij met de prijs, maar ook met de samenwerking met RAM: “We zijn erg tevreden en hopen nog jaren lang klant te blijven.”

Jan, van harte gefeliciteerd. In 2027 blijkt of je gelijk had!

“We gaan op afstand patiënten beter maken”

Op 25 januari 2017 hield RAM de nieuwjaarsborrel voor klanten en andere relaties. Alle gasten waren gevraagd om een voorspelling te doen over de ICT in 2027. Niels van Peer, business unit directeur van RAM Infotechnology, vroeg vier gasten hun voorspelling toe te lichten.

Uiteindelijk won Jan Huisman van Het Doktershuis in Ridderkerk met zijn voorspelling de Amazon Echo. Hij voorspelt dat alles in de toekomst digitaal gaat, ook de communicatie tussen huisarts en patiënten (“eCumulus krijgt Skype for Business faciliteit”). We gaan op afstand mensen beter maken. Ook voorspelde hij dat iedereen een chip geïmplementeerd krijgt waarop al je medische gegevens staan.

“Ook 2017 belooft voor RAM een bijzonder jaar te worden”

Op de nieuwjaarsborrel heet RAM Infotechnology directeur Dirk Fabels alle gasten van harte welkom en blikt hij kort terug op 2016 en vooruit op 2017: “2016 was oprecht een bijzonder jaar.” Zo refereerde hij aan een aantal nieuwe klanten, zoals VZVZ, Driezorg, Promedico, Livit en Dynniq.

Ook 2017 belooft een mooi jaar te worden. Voor het Ecumulus platform is RAM een samenwerking aangegaan met Embrace. Verder gaat RAM dit jaar de SOC 2 certificering halen. De EDP-audit wordt dan niet meer dan een vinkje in de checkbox.

Dirk sluit zijn welkomstwoord af met een toast en wenst alle aanwezigen een zeer voorspoedig en gezond 2017.