Beurs Zorg & ICT 2023

Thema beurs Zorg & ICT 2023: ‘In charge of the future’

Uiteraard staan wij op de beurs Zorg & ICT. Van 13 t/m 15 juni in de Jaarbeurs in Utrecht zijn we te vinden op stand 01.C035, samen met Sectra. We nodigen u van harte uit op onze stand.

Dit jaar is het thema ‘In charge of the future’ en daar willen we onder het genot van een heerlijk kopje koffie graag ook met u in gesprek over de toekomst van ICT voor de Care en ICT voor de Cure.

Donatie aan het KWF
Voor elk kopje koffie dat onze barista bereidt doneren we een bedrag aan het KWF. Dus kom langs en laat u informeren, verrassen en verwennen. We zien u graag op 13, 14 of 15 juni in Utrecht op stand 01.C035.

Daar vertellen we u ook graag over onze ervaringen op HIMSS Chicago, het wereldwijde Health Tech event. Of lees alvast het verslag van ons bezoek.

 

Registreren voor gratis toegang

Registreer u gratis voor de beurs Zorg & ICT 2023 > 

Integrale digitale diagnostiek in teken van AI en ChatGPT op MedicalPHIT

Onze stand op Zorg & ICT in 2022.

Beurs Zorg & ICT 2023 is grootste health tech event van Nederland

Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar zorgprofessionals leren innovaties succesvol toe te passen om zo samen te werken aan toekomstbestendige zorg. Met het hoofdthema ‘In charge of the future’ is er veel aandacht voor de hot topics:

  • artificial intelligence (AI)
  • cybersecurity
  • databeschikbaarheid
  • health loT
  • virtuele zorg
  • zorg op afstand

Lees verder over deze thema’s.

Zorg & ICT is partner van Dutch Health Week

Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en live sciences elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen. Dutch Health Week start op 12 juni 2023 in Utrecht en wordt georganiseerd door Dutch Health Hub. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waar Zorg & ICT er één van is.