26 mei ‘Onderweg naar Computational pathology en AI’ en 30 juni ‘Beter samenwerken door interoperabiliteit’

Medical PHIT organiseert op 26 mei en 30 juni twee online seminars van een dagdeel om alle digitale ontwikkelingen inzichtelijk te maken. “De afgelopen jaren zijn veel pathologie afdelingen gedigitaliseerd. Dat was vaak het startpunt voor een nieuwe manier van werken. We laten zien wat de trends zijn en geven praktische handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan.”

Computational pathology en AI zijn ‘hot topics’ in de pathologie. Op 26 mei tijdens het online seminar hoor je meer over de laatste ontwikkelingen. En samenwerken komt aan bod tijdens het online seminar op 30 juni. Sprekers laten zien waar we staan met praktische cases en interessante opties. Leveranciers geven met korte demonstraties een actuele stand van zaken. Als actieve ICT-partner (o.a. BK2020) in de wereld van pathologie is RAM-IT zeker aanwezig.

Computational pathology en AI

Het seminar van 26 mei staat in het teken van computational pathology en AI. Vanuit onderzoeksgroepen en leveranciers komen steeds meer nieuwe toepassingen beschikbaar. Dit is dus het moment om het onderwerp verder te verkennen en meer te horen over de laatste ontwikkelingen. Want veel toepassingen van computational pathology en AI zijn nu al beschikbaar. Dat laten de sprekers zien met praktische cases en demonstreren leveranciers in korte presentaties. Na afloop gaan sprekers met elkaar in gesprek en kun je ook vragen stellen in een ‘meet the speaker’-sessies’.

Interoperabiliteit

De aansluitende themasessie op 30 juni gaat over “Beter samenwerken door Interoperabiliteit”. We praten je bij over de toekomst van pathologie, waarbij Interoperabiliteit een belangrijke rol speelt. Ook zie je wat nu al mogelijk is!

 

Meer informatie en aanmelden

De seminars duren slechts een halve dag en zijn eenvoudig online te volgen. Kun je maar een deel zien van de live-stream? Geen probleem. Alle presentaties worden opgenomen en zijn later terug te kijken.

De kosten voor deelname bedragen € 95 (ex btw) per persoon. Hierbij is inbegrepen het terugkijken van alle opnames en een digitale congresmap met alle presentaties.

Indien je ook inschrijft voor het 2e seminar Digitale Pathologie op 30 juni over ‘Samenwerking door Interoperabiliteit’, dan betaal je voor beide seminars 149 euro (ex btw). Na aanmelding voor dit seminar ontvang je een kortingscode die je invoert bij je inschrijving voor het seminar op 30 juni voor het verrekenen van de korting.

 

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl