Netwerkdiensten

Hoogwaardige netwerkdiensten voor veeleisende toepassingen

Wij beheren en exploiteren de meest uiteenlopende vaste en draadloze netwerken voor bedrijven, overheden en instellingen in de Benelux. Wij koppelen bijvoorbeeld 25 meldkamers voor ambulances aan elkaar. Hogere eisen worden aan netwerkverbindingen niet gesteld.

Netwerk integraal onderdeel hosting- en werkplekdiensten

Onze netwerkspecialisten vertellen u er alles overOnze netwerkspecialisten vertellen u er alles over Wij integreren onze netwerkdiensten standaard met onze hostingdiensten en werkplekdiensten. Dan weten wij zeker dat u een optimale ICT-oplossing heeft.

Onze netwerkdiensten zijn geschikt voor bedrijven, overheid en instellingen. Wij leveren:

U wilt in elke situatie en op elk moment veilige toegang tot betrouwbare informatie. Wij hebben bewezen dat we voor elke situatie een betrouwbare oplossing kunnen leveren.

Alles in één hand werkt beter

De kwaliteit van netwerkverbindingen bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit van data-uitwisseling en de prestaties van softwareapplicaties. Wij hebben er daarom bewust voor gekozen om totaaloplossingen te bieden: hostingdiensten en werkplekdiensten in combinatie met de benodigde netwerkverbindingen en -diensten. Alles in één hand biedt u betere garanties op de vereiste performance dan werken met deelspecialisten.

Netwerkdiensten voor zorg, overheid en andere branches

Wij leveren de meest uitgebreide netwerkdiensten voor zorginstanties en overheden:

  • Huisartsenposten, Ambulancezorg Nederland
  • Gemeenten, waterschappen, veiligheidsregio’s, politiekorpsen

Maar ook in andere branches zijn wij actief en kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

75q, 0,242