Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart staan wij op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Edwin Jacobs en Samira van Eijk heten u namens RAM van harte welkom op onze stand B057, hal 11.

Het thema is dit jaar “De patiënt als partner“. Met onze telefoniediensten TeleQ en CareVoice ervaren uw patiënten dat gevoel van partnership direct.

TeleQ. Het einde van de telefonische wachtrij

TeleQ geeft u volledige controle over de telefonische wachtrij. Geen patiënt hoeft meer te wachten tot assistentes de telefoon opnemen. Zij hebben de tijd voor een goed gesprek. De werkdruk verdwijnt. Uw winst: blije assistentes en patiënten. TeleQ is ideaal voor elke zorginstelling met telefonische wachtrijen. Op Zorg & ICT hebben wij een demo voor u klaar staan.

CareVoice. Excellente telefoondiensten voor de zorg

Last van een overbezet netwerk of te hoge telefoonkosten? Dan is CareVoice is de oplossing. Maar ook als u vindt dat u uw telefonie goed op orde heeft, kan CareVoice u aangenaam verrassen. Op Zorg & ICT laten we het u graag zien.

Ontmoet ons op Zorg & ICT

Hoe belangrijk ICT ook is voor de zorg van cliënten, voor zorgverleners, zorgmanagers en –bestuurders, de keuze voor een ICT-leverancier hangt met hele andere zaken samen. Namelijk dezelfde zaken als die we in de zorg terugzien: een warm contact, begrip, betrokkenheid en vertrouwen. Het gevoel dat je altijd op iemand terug kan vallen. Een partner met Hart voor de zaak!

Wij maken graag kennis met u op Zorg & ICT. Wij staan in de stand van onze partner de ThinClientSpecialist, hal 11 stand B057. Als u wilt, kunt u vooraf een afspraak maken.