De Zorg & ICT beurs 2017 zit er weer op. Edwin Jacobs stond met Samira van Eijk namens RAM alle drie dagen op de beurs. Hij blikt heel tevreden terug: “De beurs was, zoals ieder jaar, erg goed bezocht. Op dinsdag 14 maart, de openingsdag, konden we al veel interessante contacten noteren. De woensdag is traditioneel de drukste dag en donderdag, de slotdag, ook dit jaar de rustigste.

Interessante afspraken
Van de 100% klantcontacten vindt 80% plaats op de eerste 2 dagen. De nieuwe brochure Focus op de Zorg en leaflets TeleQ en CareVoice zijn veel uitgedeeld en werden zelfs door bezoekers zelfstandig meegenomen. Wat je vooral merkt is dat de bezoeker het interessant vindt als je iets concreets kan laten zien, zoals TeleQ. Ik ben ervan overtuigd dat we enkele interessante afspraken kunnen maken in de komende weken.

Bezoekersprofiel
De bezoekers zijn vooral ICT-managers, hoofden van afdelingen of teamleid(st)ers. Zij vertegenwoordigen zorggroepen, klinieken, ziekenhuizen, GGZ-instellingen en de VVT-sector. Het is altijd afwachten of je de juiste personen treft en als dat niet het geval is of ze de informatie daadwerkelijk doorgeven aan de juiste verantwoordelijke binnen hun organisatie. Maar die medewerking leek er wel te zijn.

Samenwerking met Thinclient Specialist
We stonden bij de Thinclient Specialist op de stand en de samenwerking was perfect. Als het nodig was, namen we gesprekken met (potentiële) klanten van elkaar over. Ik denk dat we deze formule volgend jaar weer herhalen, misschien wel met meerdere partners en leveranciers. Al met al zijn wij heel tevreden over deze versie van Zorg & ICT.”

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WBf41WX4jbE?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>