Donaties Prinses Máxima Centrum

Op de foto vlnr: Ben van der Swaluw, Sander de Ruijter, Robert Nowee, Jaap van Rooy, Elkie Mol, Michiel Kooper en Susanne Engelhart.

In mei zijn we met een kleine delegatie van RAM-IT bij de Foundation van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie op bezoek geweest om twee donaties te overhandigen. De donatie van € 4.200 is door het personeel van RAM-IT bijeengebracht tijdens de eindejaarsinzameling in december 2023. De tweede donatie van € 1000 is het resultaat van de kopjes koffie die we in april op de beurs Zorg & ICT hebben geserveerd aan onze bezoekers. Dit was een gezamenlijke actie met onze beurspartner Sectra. Bij elkaar 2 hele mooie bedragen om bij te dragen aan een unieke missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Die middag hebben we ook benut om gezamenlijk een inspiratiemiddag te houden over kinderoncologie, zorg en ICT. Lees het verslag als u hiervoor meer wilt weten >

 

Waarom doneren aan het Máxima?

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland de diagnose kanker en op dit moment overlijdt 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte. De missie van het Máxima is om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Dit kunnen zij niet alleen en daarom is steun van buitenaf ontzettend belangrijk. Met uw hulp kunnen ze projecten mogelijk maken die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed, zoals onderzoek naar betere behandelingen, innovaties in de zorg en voorzieningen in het centrum die onmisbaar zijn voor het welzijn van kind en gezin. Samen maken we het verschil in het leven van kinderen met kanker.

 

Heb je ook interesse om te doneren aan het Máxima?

Neem dan contact op met Elkie Mol, Partnerships & Fundraising. Stuur een mail naar elkie.mol@prinsesmaximacentrum.nl of bel Elkie rechtstreeks op +31 6 50173350. Zij helpt je graag verder.

 

Jaap van Rooij

Jaap van Rooij

Accountmanager Cure

06 - 14599650
jvrooij@ram-it.nl