FUTURE PROOF ICT 2020

Save the date: donderdag 6 februari 2020

Donderdag 6 februari 2020 organiseert RAM Infotechnology voor de 5e keer het Future Proof ICT event (specifiek voor adviseurs). Deze keer staat het thema ‘Verandermanagement & de Zorgprofessional’ centraal.

Veel organisaties zijn aan verandering onderhevig. Met name omdat hun omgeving of de markt in ontwikkeling is. In de zorg zien we dat steeds meer zorgorganisaties de overstap maken naar de Public Cloud. De transitie naar de Public Cloud is een verandering die organisaties niet moeten onderschatten. Voor de zorgprofessional betekent dit een grote impact op de manier van werken. Hoe pak je dit als organisatie aan en zorg je voor betrokken medewerkers en uiteindelijk voor een succesvol verandertraject?

Bij de Future Proof ICT events leidt een spreker van RAM Infotechnology het thema in. Zoals gezegd is dit jaar het thema ‘Verandermanagement & de Zorgprofessional’ . Daarna zal een gastspreker/ gastsprekers vanuit zijn of haar visie dieper op het thema ingaan. Aansluitend discussiëren zaal en gastspreker verder over het onderwerp. Uiteraard kunt u na afloop uw ideeën uitwisselen met vakgenoten tijdens ons walking dinner.

Future Proof events zijn exclusief voor adviseurs. Deelname aan dit event is gratis.
Schrijf snel in, het aantal plaatsen is beperkt!

Wanneer?
Do 6 februari 2020
15:30u – 19:00u

Waar?
RAM hoofdkantoor
Ptolemaeuslaan 69
3528 BR Utrecht

Voor wie?
ICT-adviseurs en consultants actief in gezondheidszorg en publieke sector.

Meer informatie via: marketing@ram-it.nl

Registreren voor Future Proof ICT 2020

Ja, ik meld mij aan voor het netwerkevent Future Proof ICT op 6 februari 2020:

Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Meer hierover in ons privacybeleid.

Onze Future Proof ICT events 2017 – 2019

2019: Public Cloud

Het thema was dit jaar de Public Cloud. Peter Vermeulen van onderzoeksbureau Pb7 Research, constateerde dat er, eindelijk, orde in de cloud begint te komen. Twee sprekers van RAM zelf lieten ons zien hoe het RAM eCumulus Hybrid Cloud platform is opgebouwd en organisaties in staat stelt hun eigen cloud-pad te volgen. Slotspreker Jan Jacobs van SmartHealth liet ons in een visueel boeiende presentatie zien waar de zorgwereld allemaal mee bezig is.

2018: Digital Empathy

“Door te blijven denken in techniek, cijfers en details (hardware, netwerk, software en devices) en niet in gewenste business outcomes of productieve eindgebruikers (resultaat, succes, impact) verliest ICT zicht op de buitenwereld. Tijd om aansluiting te maken tussen techniek en de dagelijkse gang van zaken.” Marco Gianotten, CEO GiARTE.

2017: Digitale stormvloed

Frank Waarsenburg, Security officer bij RAM, vroeg zich af “Welke gevolgen heeft een gebruiksvriendelijke cloudomgeving op de security? Gaan die twee eigenlijk wel samen?” Brenno de Winter, bekend ICT-onderzoeksjournalist, ging in zijn presentatie dieper in op data security en privacy. Tussendoor prikkelde hij de zaal met zijn stellingen.