Cloud computing. Doen, maar met beide benen op de grond.

Het fenomeen cloud computing is inmiddels uitgebreid beschreven en besproken. We zetten de grootste voordelen nog eens op een rij:

  • Flexibiliteit in inrichting en beheer van ICT, rekenkracht en opslagcapaciteit
  • Kortere ICT-projecten, kortere time-to-market
  • Kant-en-klare cloud diensten voor nieuwe bedrijfsmodellen
  • Schaalbaarheid bij groei én krimp van de organisatie
  • Minder operationele problemen, transparante en lagere (energie)kosten

Is cloud computing nou een goede oplossing voor uw organisatie of niet? De vraag is vooral: kunt u zelf deze voordelen blijven realiseren?

Alles in de cloud?

In onze visie richten wij uw ICT op maat in. ICT uitbesteden is geen kwestie van alles of niets. Het is een kwestie van schaalbaarheid, van ICT op maat. Dan haalt u het maximale uit uw ICT tegen voorspelbare kosten. Alles in de cloud? Het kan, maar het hoeft niet.

Met alle huidige en toekomstige ICT-ontwikkelingen wordt ICT in eigen beheer steeds complexer en duurder.  U zult moeten  investeren in hardware, software en in mensen en hun continue kennis en ontwikkeling. Overstappen op cloud computing en uw ICT uitbesteden is een lonend alternatief.

Cloud computing oké. Waarom RAM?

ICT besteedt u uit omdat het u verder helpt bij het realiseren van uw plannen en doelen. RAM Infotechnology levert de meest uiteenlopende diensten vanuit de cloud voor ICT op maat.

Uw volgende stap

Even terug naar af. ICT is niet uw core business, maar wel belangrijk voor uw organisatie. U zoekt een manier om de ICT schaalbaar en betaalbaar te maken. Cloud computing kan een oplossing zijn, maar is het dat ook echt? Het is tijd voor een goed gesprek. Bel of mail en wij laten u de echte cloud zien.

Referenties

Van wie kunt u meer leren dan van organisaties die de stap naar cloud computing al gemaakt hebben? Op basis van referenties kunnen we samen uw situatie analyseren, uw mensen, hun toepassingen, de ICT-middelen (op kantoor, thuis en onderweg), bedrijfsprocessen, privacy en financiën. U krijgt van ons een objectief en onafhankelijk oordeel en advies.