RAM-IT IS EVENT PARTNER VOOR DE CURE

INDUSTRYFORUM HOSPITAL HEALTHCARE

MANAGEMENT EVENTS 12 NOVEMBER 2020

Sinds 2016 zijn wij al deelnemer aan de Management Events Healthcare. Hier spreken we 2x per jaar met bestuurders en ICT-managers in de zorg over de belangrijkste ontwikkelingen. Het ideale moment om samen na te denken over inzichten en innovaties voor de komende jaren. Daarom spreken wij ook graag met ú af. Op 12 november en daarna.

De Cure staat voor een aantal belangrijke ICT-keuzes

Trends op het gebied van PACS, AI, EPD, storage en werkplekken vragen om innovatieve oplossingen.

Ziekenhuizen zoeken via ICT outsourcing en SaaS naar nieuwe wegen voor meer continuïteit en flexibiliteit.

Ons partnership met Sectra en de case van BK2020 laten zien dat wij de oplossingen voor radiologie en pathologie al in huis hebben.

Wij nodigen ú uit samen verder te praten over de kansen die cloud technologie biedt voor de zorg.

Elkaar fysiek ontmoeten kan dit jaar helaas niet. Maar ook online kunnen we met elkaar tot nieuwe inzichten en plannen komen.

Ook in 2021 vindt u ons op het Industryforum Hospital Healthcare >

Spreek af met een van onze Cure-adviseurs

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel directeur

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl

Onze Cloud-diensten voor de Cure

eCumulus werkplek

De meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerd EPD, applicaties, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast.

Cloud PaaS

Platform as a Service. Ideale cloud-platform voor mission criticial werkplekken en applicaties. Diensten o.a.: PACS-cloud, EPD-as-a-Service, eHealth, AI-as-a-service en SaaS.

Cloud IaaS

Infrastructure-as-a-Service. Onze hostingdiensten en eigen datacenter bieden u alle services en capaciteit die u nodig heeft. Private, Public (AWS, Azure, Google) en hybrid cloud. Diensten o.a.: Infrastructure, Storage-as-a-Service en Disaster Recovery as a Service.

Cloud QSaaS

QuickScan as a service. Voor een gedegen voorbereiding in het adoptieproces en een perfecte integratie met de eindgebruiker.

eCumulus: meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit

In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en de altijd terugkerende vraag naar kostenreductie, biedt RAM Infotechnology u een interessant alternatief voor bestaande diensten. Het multi-cloud framework eCumulus is ons antwoord op uw vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten. Wij maken ICT weer voorspelbaar en betrouwbaar.

  • ICT-framework voor geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw ICT

  • Digitale werkplekken bedacht vanuit de zorgprofessional en cliënt

  • Intensief partnership voor dagelijks support en een langdurige samenwerking

  • Adoptietraject voor ICT-transities voor meer gebruikersgemak en plezierig werken

One-stop-shop voor ICT in de zorg

Wij nemen uw organisatie mee, in uw tempo, naar de moderne werkplek die goed is voor uw zorgprofessionals en uw organisatie. Wij verzorgen de techniek, ongeacht de status van uw huidige ICT-omgeving. U groeit vervolgens mee met de eisen die de zorg stelt en de innovaties die ICT biedt. eCumulus is de one-stop-shop voor uw ICT.

PACS-cloud (Storage-as-a-Service)

Het Sectra PACS is een belangrijk onderdeel van Sectra’s enterprise imaging managementoplossing. Waar PACS ooit begon als radiologiebeeldsysteem, is het gebruik door de jaren heen fors gegroeid. Niet alleen beeldintensieve afdelingen als radiologie, nucliare geneeskunde en cardiologie maken gebruik van image management. Ook orthopodie gebruikt specifieke PACS-tools voor de operatieve voorbereiding. Daarnaast wordt door PACS2/VNA (Vendor-Neutraal Archief) ziekenhuisbreed Sectra gebruikt voor consolidatie van beeldverwerking, waardoor de klinische workflow-efficiency toeneemt.

 

Voor Sectra’s PACS leveren wij de PACS-cloud. Met deze modulaire IT-infrastructuur bent u klaar voor de toekomst. De geïntegreerde all-flash oplossing stelt ieder beeld direct beschikbaar, waardoor de productiviteit van medisch specialisten toeneemt. Waar nu oudere beelden vaak vanuit het langzame archief eerst ingelezen moeten worden in de snelle working storage, zijn bij de nieuwe flash-technologie alle beelden op de snelle storage direct te bekijken. Bijkomend groot voordeel is dat de cloud schaalbaar is en, in tegenstelling tot eigen hardware, continu meebeweegt met de organisatie en de juiste performance levert.

Patiëntenportalen

Ook bij de patiëntportalen zien we een toenemend dataverkeer. De patiënt krijgt zelf toegang tot zijn of haar data en dat zorgt voor een toenemende belasting van systemen. Dat mag er niet toe leiden dat de prestaties voor medisch personeel afnemen of zelfs problematisch worden. De all-flash oplossing die wij bieden, maakt het mogelijk archiefdata direct te benutten voor onderzoek. Beelden zijn daarnaast eenvoudig te gebruiken voor Artificial Intelligence en Machine Learning. Juist voor AI-toepassingen waarbij er bijvoorbeeld zware database quiries plaatsvinden, laat flash een enorm verschil zien met een traditioneel disk archief. In praktijk zijn grote database quiries in de pathologie teruggebracht van 6 uur naar 15 minuten.

Extra voordelen PACS

Naast de technische voordelen van de PACS-cloud is er ook een financieel voordeel. U betaalt namelijk alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt (OPEX). Hierdoor zijn investering vooraf (CAPEX) niet meer noodzakelijk. Verder bieden we verschillende back-up- en uitwijkscenario’s waarmee we uw bedrijfscontinuïteit kunnen garanderen. Kortom, onze PACS-cloud levert u op alle terreinen voordeel op.

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl

Zien is geloven

We kunnen pagina’s vol schrijven over de cure en ICT. Maar is het niet beter als we het u laten zien? Een open, vrijblijvend gesprek over de stand van zaken, uw vragen, onze visie en ter toelichting enkele voorbeelden van de diensten die we al aan uw sectorgenoten leveren.

Vraag uw persoonlijke 'Cloud voor de Cure' demo aan

10 + 15 =

Onze klanten in de Cure

Equipe-RAM-Infotechnology-Care-partner-hosting-zorg

Onze ICT-partners en brancheorganisaties in de zorg

SECTRA RAM Infotechnology partner hosting
Huawei-ram-hosting-partner-voor-de-zorg
ConoScenza-RAM-Infotechnology-Partner-logocswit
fortinet-ram-infotechnology-cure-hosting
vmbi-ram-infotechnology-cure-partner
RAM-Infotechnology-is-iso27001-iso9001-soc2-nictiz-nen7510-vzvz-gzn