klantvriendelijkheid

Cloud services

ICT uitbesteden is geen kwestie is van alles of niets. Het is een kwestie van alles op maat. Uw maat.

ICT is een continu-proces. Wij hebben daar continu-services voor

Hoe zorgt u ervoor dat uw ICT doet wat u wilt? Verkeerde vraag. ICT is geen momentopname. Zelfs als uw ICT vandaag doet wat u wilt, ziet de wereld er morgen al weer anders uit. ICT vraagt continu aandacht en oplossingen die dat mogelijk maken. ICT moet schaalbaar zijn, op maat in te richten en groei stimuleren, niet belemmeren. Met onze cloud services bent u daarvan verzekerd.

Ons portfolio cloud services

Ons portfolio cloud services maakt ICT uitbesteden mogelijk, zodat uw ICT werkelijk doet wat u wilt:

  1. Infrastructuur hosting
  2. Applicatie hosting
  3. Datacenter diensten

In onze visie op ICT maken we duidelijk dat ICT uitbesteden geen kwestie is van alles of niets. ICT richten wij in als maatwerk, met diensten die zich ruimschoots bewezen hebben. Zo blijft u flexibel en houdt u de regie.

Betrokken en betrouwbaar
corporate-brochureICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

Download de corporate brochure >>

Mobiliteit, flexibiliteit en productiviteit
ecumulus-workspace-in-de-cloudIn tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en kosten-reductie, bieden wij eCumulus. Ons antwoord op uw vraag naar flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten.

Download de eCumulus folder >>

Support voor soepele ICT-operatie

service-partnershipSupport: het centrale contact voor onze klanten én leveranciers. Alle helpdesk-mensen zijn ‘skilled’: 80% van de meldingen lossen zij direct zelf op. Dat scheelt u veel tijd en zorgen.

Download de Service flyer >> 

  • Datacenter hosting 80% 80%
  • Werkplekbeheer 65% 65%
  • Cloud connectivity 55% 55%

Percentage uitbesteed versus in huis

Van ‘alles of niets’ naar ‘alles op maat’

Bij RAM Infotechnology is ICT uitbesteden geen kwestie van alles of niets. Het is een kwestie van schaalbaarheid, van ICT op maat. Dan haalt u altijd het maximale uit uw ICT!

ICT Service Organisatie

Naast onze cloud services bieden wij u een ICT Service Organisatie die dag en nacht voor u klaar staat. Welke diensten u afneemt en welke prestatieniveaus gewenst zijn, bepalen we in goed overleg met elkaar en leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Vervolgens is onze Service Level Manager uw contactpersoon als het gaat om het begeleiden van de operationele gang van zaken.

ICT uitbesteden draait om veiligheid, beschikbaarheid en beheersbaarheid. Wij bieden ze u alle drie. Uw data staatveilig in onze eigen datacenter in Nederland. Geen Amerikanen die komen rondsnuffelen in uw ‘cloud’. Uw medewerkers kunnen op elk device zien en doen wat zij nodig hebben, maar ook niet meer! En u zit zelf in de regierol. U besteedt alleen die ICT uit die u beter niet in eigen beheer houdt. Wij helpen u met uw ICT. Uw winst: tevreden eindgebruikers. We zijn betrokken en betrouwbaar. U bent verzekerd van ICT die werkt en data die veilig is opgeslagen.
ICT besteedt u uit omdat het u verder helpt met uw plannen en doelen. De vraag is wat u uitbesteedt en aan wie. Het antwoord: besteed alles uit wat een betere prijs/prestatie oplevert. Aan wie? Aan RAM Infotechnology. Wij hebben de diensten, de mensen en de ervaring om uw ICT op maat in te richten en te beheren.
ICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

ICT-oplossingen voor elke branche

Onze datacenter-faciliteiten bieden alle functionaliteiten voor professionele hosting, data-opslag, veiligheid en natuurlijk werken in de cloud. Dit doen wij voor vele organisaties in de zorg en overheid en bedrijven.

Meer weten over onze Cloud Services?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl

Marcel van der Vaart

Marcel van der Vaart

Relatie Manager

mvdvaart@ram-it.nl
06 – 5164 0207