GGZ Noord Holland Noord: "Onze mensen moeten gewoon het mooiste apparaat hebben dat we kunnen bieden."

Case GGZ Noord-Holland-Noord in het kort

  • Toenemende complexiteit IT maakt het moeilijker om voorop te blijven lopen
  • IT-beheer na lange tijd uitbesteed aan specialist
  • Behandelaren voorzien van mooiste apparatuur
  • Geen kennis van computers nodig
  • Beeldbellen direct in gebruik genomen bij corona

In deze video vertelt Hans Blonk, ICT projectmanager bij GGZ Noord-Holland-Noord, over zijn ervaringen met RAM Infotechnology.

"We hebben voor RAM-IT gekozen, omdat zijn een partner zijn die naar ons luisteren."

Over GGZ Noord-Holland-Noord

GGZ NHN is al jaren dé specialist in de regio als het gaat om geestelijke gezondheidszorg bij ernstige psychiatrische klachten. De behandeling is afgestemd op de vraag van onze klanten, mensen van alle leeftijden. Uw mogelijkheden en wensen zijn een belangrijk uitgangspunt in onze hulpverlening. Wij richten ons daarbij op herstel en, waar dat niet of nog niet mogelijk is, op het draaglijk maken van de gevolgen van de psychische kwetsbaarheid.

Als organisatie hebben we veel informatie en gegevens – data – beschikbaar. Dit gaan we met behulp van kunstmatige intelligentie slim gebruiken. Er liggen mogelijkheden op verschillende gebieden, zoals de juiste informatie op het juiste moment met cliënten delen via ons cliëntportaal, het gebruik van data voor het nemen van beslissingen ter verbetering van de kwaliteit en doelmatigheid van de zorg én het leren van bepaalde trends die worden waargenomen in historische data van grote groepen cliënten.

"Computers en technologie, dat kan iedereen. Uiteindelijk moet je het met elkaar doen. Precies daarin vonden wij de klik met RAM-IT."

Prinses Maxima Centrum videocase ICT voor de Zorg

Lees ook de uitgebreide case en whitepaper over GGZ NHN

Klantcases

Meer weten?

Niels van Peer

Niels van Peer

CCO

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl

m