Prinses Máxima Centrum: "Iedereen faciliteren die bezig is met onze missie."

Case Prinses Máxima Centrum in het kort

  • Alarmering stroomlijnen
  • Eén omgeving waarin alle applicaties functioneren
  • Externe dataopslag bij RAM-IT
  • Groei van dataopslag loopt automatisch mee met de behoefte

In deze video vertelt Irving Durand, ICT-coördinator bij het Prinses Máxima Centrum, over zijn ervaringen met RAM Infotechnology.

"De kracht van RAM-IT is dat ze goed luisteren en begrijpen wat er hier gaande is.”

Over het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Als een kind ernstig ziek is door kanker, staat maar een ding voorop: genezen.

Daarom werken we in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie elke dag grensverleggend en gepassioneerd samen aan het verbeteren van de overlevingskans en aan de kwaliteit van leven van kinderen met kanker. Nu, en op de langere termijn. Want kinderen hebben nog een heel leven voor zich. Het Prinses Máxima Centrum is geen gewoon ziekenhuis, maar een onderzoeksziekenhuis. Alle kinderen met kanker in Nederland worden hier behandeld. Daarmee is het Prinses Máxima Centrum het grootste kinderkankercentrum van Europa. Ruim 450 onderzoekers en 900 zorgprofessionals werken nauw samen met Nederlandse en internationale ziekenhuizen aan betere behandelingen en nieuwe perspectieven op genezing.

Zo geven we het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten we belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren.

"RAM-IT denkt mee en schakelt op tijd om aanwezig te zijn daar waar het kritisch is."

Prinses Maxima Centrum videocase ICT voor de Zorg

Bekijk al onze cases over ICT voor de care en de cure

Klantcases