ICT voor de overheid

De mens staat bij ons altijd centraal, van eindgebruiker tot manager. Hun behoeften zijn leidend.
Wij steken onze kennis en energie graag in deze nieuwe wereld van ICT voor de overheid.

Minder overheid, meer ICT-beheer

Uitbesteden van ICT is voor gemeenten, provincies, Rijk en waterschappen een uitstekende keuze om ICT beheersbaar te maken zonder zelf te hoeven investeren in technologie, IT-specialisten en beheer organisaties. En: de betrouwbaarheid van de ICT zal erdoor toenemen. Dat is wat wij u beloven. Wij werken o.a. voor Gemeente Utrecht & Rijkswaterstaat.

Wij leveren al sinds de jaren ‘90 ICT-oplossingen aan overheden. Onze kracht is dat wij projecten volledig kunnen invullen. Managed Hosting, werkplekdienstverlening, bijbehorende netwerkverbindingen, 24/7 monitoring & support, wij voeren het allemaal uit. Met onze kennis, middelen en mensen kunnen wij het beheer van uw ICT-omgevingen uitstekend van u overnemen.

We vertellen er u graag meer over. Als u het formulier rechts invult, zorgen wij voor een klinkende demonstratie. Toegespitst op úw situatie. Bij u op locatie. En geheel vrijblijvend.

ICT uitbesteden is keuzes maken

ICT uitbesteden is keuzes maken. Wat blijft u zelf doen? Wat kunt u beter laten doen? Bij RAM Infotechnology is uitbesteden geen kwestie van alles of niets. Betrouwbaarheid, continuïteit, efficiency en kosten zijn de sleutelfactoren. Samen onderzoeken wij uw ICT-behoeften en welke ICT-diensten daar het beste bij passen. Wij leveren volledig maatwerk van ‘bewezen technologie’.

Vraag uw persoonlijke ‘ICT voor de Overheid‘ afspraak aan

5 + 5 =

Onze adviseurs vertellen u graag meer over ICT voor de (semi)overheid

Johan Mulder

Johan Mulder

Manager Sales New Business

+31 (0)6 25 321 277
jmulder@ram-it.nl

Oscar de Kogel

Oscar de Kogel

Sales Consultant Zorg

06 - 107 863 85
odkogel@ram-it.nl

Een overheid die afslankt, vraagt om ICT die opschaalt

Onze visie op ICT uitbesteden

Onze ICT-diensten voor de overheid

eCumulus workspace

De meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast.

Cloud services

Onze hostingdiensten en eigen datacenter bieden u alle services en capaciteit die u nodig heeft. Datasecurity heeft de hoogste prioriteit. Kom gerust eens kijken!

Cloud connectivity

Cloud connectivity wordt nog te vaak onderschat. Uw cloud diensten werken pas echt goed met onze uiterst solide netwerkverbindingen.