Met hart en ziel

De mens staat bij ons altijd centraal, van zorgbestuurder tot zorgverlener, van ICT’er tot patiënt. Hun behoeften zijn leidend.
Wij steken onze kennis en energie graag in deze nieuwe wereld van ICT voor de zorg.
Met hart en ziel.

ICT uitbesteden voor de zorg nieuwe stijl

Gezondheidszorg en ICT. In geen enkele andere branche is het belang en de afhankelijkheid van ICT zo groot. Een hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en efficiency zijn de minimale eisen die de zorg aan ICT stelt. ICT in de zorg moet altijd werken. Wij weten hoe.

U de regie, wij de diensten
In onze visie neemt u hierbij de regie en helpen wij u om deze regie te voeren. Wij leveren de digitale infrastructuur, innoveren, zoeken samenwerking en verbinden partijen. Met andere woorden: u hoeft uw ICT niet in eigen beheer te hebben om te kunnen sturen. We noemen dat ICT uitbesteden nieuwe stijl.

De mens staat daarbij altijd centraal
Van zorgbestuurder tot zorgverlener, van ICT’er tot patiënt. Hun behoeften zijn leidend. Wij steken onze kennis en energie graag in deze nieuwe wereld.

We vertellen er u graag meer over. Als u het formulier rechts invult, zorgen wij voor een klinkende demonstratie. Toegespitst op úw situatie. Bij u op locatie. En geheel vrijblijvend.

Vraag uw persoonlijke ‘ICT voor de Zorg‘ demo aan

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Onze adviseurs vertellen u graag meer over ICT voor de zorg

Bastiaan Houtsma

Bastiaan Houtsma

New Business Manager Zorg & Overheid

06 -  10 87 75 17
bhoutsma@ram-it.nl

Peter Zwambach

Peter Zwambach

Sales Consultant Healthcare

06 - 51 64 36 46
pzwambach@ram-it.nl

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

06 -50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl

Oscar de Kogel

Oscar de Kogel

Manager OOV en Telemetrie

odkogel@ram-it.nl
06-107 863 85

Digitale transformatie biedt grote kansen voor de zorg.

We hebben hier een mooie white paper over: ICT voor de Zorg
Met hart en ziel. ICT uitbesteden voor de zorg.
Zorg is in de eerste plaats mensenwerk. Hoeveel we ook automatiseren, digitaliseren, transformeren, we doen het allemaal voor wie zorg nodig heeft en zorg verleent. Van zorgbestuurder tot zorgverlener, van ICT’er tot patiënt. Hun behoeften zijn leidend. Wij steken onze kennis en energie graag in deze nieuwe wereld. Met hart en ziel.

Lees alles over ICT uitbesteden nieuwe stijl >> 

RAM Infotechnology. Premium Cloud Service Partner.
RAM Infotechnology Cloud Service Partner ICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Van ‘alles of niets’ naar ‘alles op maat’. Op uw maat. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

 

 

U leest het allemaal in onze corporate brochure >>

eCumulus: Ons antwoord op uw vraag naar Mobiliteit, Flexibiliteit en Productiviteit.
ecumulus-workspace-in-de-cloudIn tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en kosten-reductie, bieden wij hybrid cloud platform eCumulus. Ons antwoord op veel vragen, maar vooral op uw vraag naar flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten.


Hoe lang kunt u nog zonder eCumulus? >>

Onze referenties in de zorg

Geen ICT-bedrijf in Nederland heeft een vergelijkbaar track record van ICT voor de zorg met dat van RAM Infotechnology. Wij leveren ICT-diensten aan vele takken binnen de zorgbranche. Zorginstellingen waar wij voor werken zijn o.a. GGZ NHN, QuaRijn, Radboud UMC, Geriant, SAG, GAZO, Driezorg, De Wever en Palga. Uiteraard zijn wij NICTIZ-gecertificeerd en Zorg Service Provider. We koppelen met het LSP en hebben meer dan 15 miljoen EPD’s opgeslagen in ons eigen datacenter.

ICT wordt als water en licht, je gebruikt wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. RAM zorgt voor een veilig en betrouwbaar platform waar wij ICT snel en flexibel kunnen afnemen. Ik heb daar alle vertrouwen in.”
Lees de complete case >

Mark Heijnen

Manager ICT / EPD, Geriant

‘Met eCumulus van RAM kiezen we strategisch voor een platform wat qua kwaliteit, schaalbaarheid, flexibiliteit, informatieveiligheid en toekomstige mogelijkheden aansluit op onze ambities.’
Lees het complete artikel >

Rob de Ruiter

Hoofd ICT, Zorgapplicaties en Services, GGZ NHN

“Ook belangrijk was dat RAM niet voorschreef welke hardware en software gebruikers wel en niet mochten gebruiken. Zo gaat onze investering in eerder aangeschafte laptops niet verloren.”

Lees de case >

Harald Rook

Hoofd administratieve en economische Dienst, Driezorg

ICT uitbesteden in de zorg

U besteedt ICT pas uit wanneer dat leidt tot betere prestaties en/of lagere kosten dan ICT in eigen beheer. Dat is geen kwestie van alles of niets. Dat is een kwestie van schaalbaarheid, van ICT op maat. Dan haalt u het maximale uit uw ICT tegen realistische kosten. Onze visie op ICT-uitbesteden.

Betrouwbaar en bereikbaar

Betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid van data en applicaties op iedere locatie is cruciaal. Uitbesteden van ICT, hosting en netwerkdiensten is dan niet alleen een keuze van efficiency en grip op kosten. Juist de bedrijfszekerheid van de ICT is een belangrijke factor om voor RAM Infotechnology te kiezen. En het feit dat wij altijd goed bereikbaar voor u zijn. Zeker als de nood aan de man is.

Weten wat ICT echt voor de zorg kan doen? Bel of mail ons voor een afspraak. Of download eerst onze brochure Focus op de Zorg.

eCumulus workspace

De meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast.

Cloud services

Onze hostingdiensten en eigen datacenter bieden u alle services en capaciteit die u nodig heeft. Datasecurity heeft de hoogste prioriteit. Kom gerust eens kijken!

Cloud connectivity

Cloud connectivity wordt nog te vaak onderschat. Uw cloud diensten werken pas echt goed met onze uiterst solide netwerkverbindingen.

Onze zorgkwaliteiten

NICTIZ gekwalificeerd, NEN 7510, ISO 27001 gecertificeerd, Zorg Service Provider

RAM Infotechnology is een gekwalificeerde Zorg Service Provider (ZSP). Deze kwalificatie onderstreept dat ons netwerk en dienstverlening voldoen aan de strengste eisen voor veiligheid, data-integriteit en elektronische gegevensuitwisseling. Bovendien zijn al onze activiteiten Nictiz-gecertificeerd.

Verder zijn we gecertificeerd voor NEN 7510, de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging. Om hiervoor in aanmerking te komen is onze dienstverlening nauwgezet geanalyseerd en getoetst. Tot slot voldoen we aan de ISO 27001 norm, de internationale standaard voor informatiebeveiliging, en ISO 9001, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.

“Mogen we uw identiteitsbewijs even controleren?”
Als u ons bezoekt, zult u bij de receptie deze vraag krijgen. Niet alleen onze software en procedures hebben een uitvoerige audit ondergaan, ook de fysieke beveiliging van onze gebouwen en de integriteit van onze specialisten zijn in dat proces meegenomen. Onze certificeringen en normeringen onderstrepen dat wij de ICT-processen en -procedures in de gezondheidszorg aantoonbaar kennen en dat verzekert u van een getoetst kwaliteitsniveau.

Koppeling met LSP voor betrouwbare netwerkcommunicatie

Het netwerk van RAM Infotechnology is gekoppeld aan het Landelijk SchakelPunt (LSP). We hebben toestemming om privacygevoelige informatie van patiënten, bijvoorbeeld voor het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), via ons netwerk te versturen.

Hosting van 15 miljoen EPD’s

Elegant Themes offers two different packages: Personal and Developer. The Personal Subscription is ideal for the average user while the Developers License is meant for experienced designers who wish to customize their themes using the original Photoshop files. Photoshop files are the original design files that were used to create the theme. They can be opened using Adobe Photoshop and edited, and prove very useful for customers wishing to change their theme’s design in some way.

Netwerkdiensten voor ambulances

Yes, you can upgrade at any time after signing up. When you log in as a “personal” subscriber, you will see a notice regarding your current package and instructions on how to upgrade.

Skilled Helpdesk 24/7 voor tevreden eindgebruikers

In aanvulling op onze cloud services bieden wij u een ICT Service Organisatie die dag en nacht voor u klaar staat. Diensten, prestatieniveaus, afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Vervolgens is onze Service Level Manager uw contactpersoon voor alle operationele zaken.

eCumulus Werkplekbeheer & Hosting voor de zorg – productiviteit omhoog, kosten omlaag

De vaste werkplek verdwijnt. eCumulus laat zien hoe het anders kan. Het is ons antwoord op de vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten.

eCumulus is de meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast. Standaard krijgt iedere gebruiker een persoonlijke, virtuele desktop. Uw IT-afdeling richt die volledig op maat in en houdt de controle over de beschikbare applicaties en de data. Alles staat op centrale servers.

Met eCumulus leveren wij op grote schaal (meer dan 1.000 gebruikers) maatwerk aan gebruikers.