[rev_slider alias="ram-main"]

Samen gaan voor innovatieve bedrijfsvoering en flexibiliteit in zorgverlening

De zorg markt veranderd en dat vraag om een innovatieve bedrijfsvoering en flexibiliteit van uw organisatie. Wilt u goede dienstverlening waarborgen dan is het gebruik van Cloud services wellicht de logische vervolgstap voor uw ICT. Het geeft flexibiliteit in de vorm van: pay-per-use en schaalbaarheid. Verder is de zorg voor infrastructuur en de investeringen weggenomen.

Optimale transitie naar de Cloud

Succesvol overgaan naar een nieuwe organisatievorm van uw ICT vereist brede en diepgaande kennis. Transitie en transformatie begint met strategie, doelstellingen, architectuur en roadmaps. Met onze ervaring begeleiden we graag de transitie en dragen we onze kennis over waar nodig.

Cloud services zorg >

Goed gestructureerde ICT

Goede ICT structuren sluiten optimaal aan op het gebied van functionaliteit, technische mogelijkheden, logistieke informatiestromen en commerciële doelstellingen. Een goede IT-infrastructuur beweegt met behoeften mee en geeft inzicht en beheersbaarheid van processen.

Cloud connectivity >

Schaalbaar en pay-per-use

Bij meer dan de helft van de bedrijven zijn de voordelen van de Cloud al zichtbaar. Slim opgezet biedt het, Schaalbaarheid en BeheersbaarheidVanuit onze ervaring brengen we het beste van alle IT disciplines samen.

eCumulus workspace >

Creëer ruimte voor innovatieve projecten/ oplossingen

Bestaande traditionele ICT maakt plaats voor nieuwe diensten. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor het beheer van de ICT zodat er ruimte ontstaat in uw organisatie om te optimaliseren. ICT-beheer is veel efficiënter door de complexe taken uit te besteden en wat wenselijk is zelf te doen.

Webspace >

Outsourcing ICT leidt tot kostenflexibilisering

Kostenbesparing is vaak niet de directe reden om te outsourcen. Uitbesteden draagt initieel het meeste bij aan het inzichtelijk hebben en flexibel maken van de kosten. Nieuwe generatie IT-infrastructuur biedt verbetering in kwaliteit, efficiency, performance en betrouwbaarheid. Het zorgt ervoor dat zorgverleners mobiliteit, flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid terug zien in de dagelijkse praktijk.

Datacenter en Compliancy

Datacenterfaciliteiten zijn voor een grote gespecialiseerde partij een stuk kosten-effectiever en kwalitatief vaak beter in te richten. Strenge wetgeving in het kader van databeveiliging en beschikbaarheid wil je als zorginstelling goed geregeld hebben. Middels certificering ( ISO 27001, NEN 7510, GZN en ZSP) vinden wij daarbij de optimale aansluiting.

 ‘de zegen’ van outsourcing

Dat is geen kwestie van alles of niets. Het in eigen hand houden van ICT-activiteiten blijft belangrijk. De kernactiviteiten in de zorg zijn nauw verbonden met ICT systemen en applicaties. Daarom vinden wij het belangrijk dat er een partnerschap is waarbij het gaat om een goede ervaringen niet alleen om het contract, de SLA of de aangemaakte ticket. Wij streven naar digitaal werkgeluk zodanig dat de regie bij u blijft en wij de ICT diensten leveren die er echt toe doen.

Onze visie op ICT-uitbesteden.

 

Bel of mail ons voor een afspraak. Of download eerst onze brochure Focus op de Zorg.

U de regie. Wij de diensten

Gezondheidszorg en ICT. In geen enkele andere branche is het belang en de afhankelijkheid van ICT zo groot. Een hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en efficiency zijn de minimale eisen die de zorg aan ICT stelt. ICT in de zorg moet altijd werken. Wij weten hoe. U de regie, wij de diensten. Tijd voor een goed gesprek!

 

Uw ICT weer voorspelbaar. Dat kan, met Cloud platform eCumulus

De belofte van ‘Work where you want’ maken wij met ons cloud platform eCumulus 100% waar. Zo gaan 1700 medewerkers van GGZ Noord-Holland Noord hiermee aan de slag. Ambulant werken, thuis of op kantoor? eCumulus is veilig, schaalbaar en toekomstvast. Voor deze en andere wensen: mail ons uw lijstje en laat u verrassen.

RAM Infotechnology. Premium Cloud Service Partner.
corporate-brochureICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Van ‘alles of niets’ naar ‘alles op maat’. Op uw maat. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

 

U leest het allemaal in onze corporate brochure >>

Mobiliteit, Flexibiliteit en Productiviteit
ecumulus-workspace-in-de-cloudIn tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en kosten-reductie, bieden wij cloud platform eCumulus. Ons antwoord op veel vragen, maar vooral op uw vraag naar flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten.

 

Hoe lang kunt u nog zonder eCumulus? >>

Als ICT niet uw core business is, hoeveel ICT kunt u dan uitbesteden?
service-partnershipDenk vanuit de ICT die u nodig heeft. Niet vanuit de ICT die u heeft staan. En besteed dan alle ICT uit die u niet zelf hoeft te beheren. Uw winst: u wordt ICT-regisseur en laat ICT voor u werken. In plaats van andersom.

 

Uw gratis roadmap naar ICT outsourcing >> 

Digitale transformatie biedt grote kansen voor de zorg.

We hebben hier een mooie white paper over: Zorg & ICT

Onze zorgkwaliteiten

NICTIZ gekwalificeerd, NEN 7510, ISO 27001 gecertificeerd, Zorg Service Provider

RAM Infotechnology is een gekwalificeerde Zorg Service Provider (ZSP). Deze kwalificatie onderstreept dat ons netwerk en dienstverlening voldoen aan de strengste eisen voor veiligheid, data-integriteit en elektronische gegevensuitwisseling. Bovendien zijn al onze activiteiten Nictiz-gecertificeerd.

Verder zijn we gecertificeerd voor NEN 7510, de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging. Om hiervoor in aanmerking te komen is onze dienstverlening nauwgezet geanalyseerd en getoetst. Tot slot voldoen we aan de ISO 27001 norm, de internationale standaard voor informatiebeveiliging, en ISO 9001, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.

“Mogen we uw identiteitsbewijs even controleren?”
Als u ons bezoekt, zult u bij de receptie deze vraag krijgen. Niet alleen onze software en procedures hebben een uitvoerige audit ondergaan, ook de fysieke beveiliging van onze gebouwen en de integriteit van onze specialisten zijn in dat proces meegenomen. Onze certificeringen en normeringen onderstrepen dat wij de ICT-processen en -procedures in de gezondheidszorg aantoonbaar kennen en dat verzekert u van een getoetst kwaliteitsniveau.

Koppeling met LSP voor betrouwbare netwerkcommunicatie

Het netwerk van RAM Infotechnology is gekoppeld aan het Landelijk SchakelPunt (LSP). We hebben toestemming om privacygevoelige informatie van patiënten, bijvoorbeeld voor het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), via ons netwerk te versturen.

Hosting van 15 miljoen EPD’s

Elegant Themes offers two different packages: Personal and Developer. The Personal Subscription is ideal for the average user while the Developers License is meant for experienced designers who wish to customize their themes using the original Photoshop files. Photoshop files are the original design files that were used to create the theme. They can be opened using Adobe Photoshop and edited, and prove very useful for customers wishing to change their theme’s design in some way.

Netwerkdiensten voor ambulances

Yes, you can upgrade at any time after signing up. When you log in as a “personal” subscriber, you will see a notice regarding your current package and instructions on how to upgrade.

Skilled Helpdesk 24/7 voor tevreden eindgebruikers

In aanvulling op onze cloud services bieden wij u een ICT Service Organisatie die dag en nacht voor u klaar staat. Diensten, prestatieniveaus, afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Vervolgens is onze Service Level Manager uw contactpersoon voor alle operationele zaken.

eCumulus Werkplekbeheer & Hosting voor de zorg – productiviteit omhoog, kosten omlaag

De vaste werkplek verdwijnt. eCumulus laat zien hoe het anders kan. Het is ons antwoord op de vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten.

eCumulus is de meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast. Standaard krijgt iedere gebruiker een persoonlijke, virtuele desktop. Uw IT-afdeling richt die volledig op maat in en houdt de controle over de beschikbare applicaties en de data. Alles staat op centrale servers.

Met eCumulus leveren wij op grote schaal (meer dan 1.000 gebruikers) maatwerk aan gebruikers.

Onze zorgadviseurs

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel directeur

nvpeer@ram-it.nl
030 – 2 390 390

Peter Zwambach

Peter Zwambach

Adviseur ICT voor de zorg

pzwambach@ram-it.nl
06 – 5164 3646

Bastiaan Houtsma

Bastiaan Houtsma

New Business Manager Zorg & Overheid

bhoutsma@ram-it.nl
06 – 1087 7517

Sander Lem

Sander Lem

Adviseur ICT voor de zorg

slem@ram-it.nl
06 – 5186 7977

Onze referenties in de zorg

Geen ICT-bedrijf in Nederland heeft een vergelijkbaar track record met dat van RAM Infotechnology. Wij leveren ICT-diensten aan vele takken binnen de zorgbranche. Zorginstellingen waar wij voor werken zijn o.a. Geriant, SAG, GAZO, Sprank, Jeugdriagg, Palga, Zorg op Zuid en Stichting Van Boeijen/DeZijlen. Uiteraard zijn wij NICTIZ-gecertificeerd en Zorg Service Provider. We koppelen met het LSP en hebben meer dan 15 miljoen EPD’s opgeslagen in ons eigen datacenter.

ICT wordt als water en licht, je gebruikt wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. RAM zorgt voor een veilig en betrouwbaar platform waar wij ICT snel en flexibel kunnen afnemen. Ik heb daar alle vertrouwen in.”
Lees de complete case >

Mark Heijnen

Manager ICT / EPD, Geriant

‘Met eCumulus van RAM kiezen we strategisch voor een platform wat qua kwaliteit, schaalbaarheid, flexibiliteit, informatieveiligheid en toekomstige mogelijkheden aansluit op onze ambities.’
Lees het complete artikel >

Rob de Ruiter

Hoofd ICT, Zorgapplicaties en Services, GGZ NHN

“Zorgprofessionals gaan meer eisen stellen aan devices en systemen”. Deze en 19 andere trends op Future Proof ICT netwerkevent bij RAM Infotechnology.

Lees het verslag >

Richard Lamb

Trendsverwachtingen