RAM Infotechnology podcasts: “De toekomst van ICT in de zorg”

Welkom bij ‘De toekomst van ICT in de Zorg’, dé maandelijkse podcast van RAM Infotechnology met verschillende thema’s over de ontwikkelingen en toegevoegde waarde van ICT op het gebied van care én cure in de gezondheidszorg. Zowel experts van RAM Infotechnology als externe deskundigen delen hun kennis en visie. In deze serie diepgaande podcasts blikken we vooral vooruit. Waar gaat het heen met de ICT-services? Wat mogen we verwachten van technologiepartners? Wat kunnen we leren van klanten?

Blijf up to date met de praktijkervaringen van zorgverleners, zorgorganisaties en technologieleveranciers. Maak kennis met ICT-innovaties en profiteer mee van de visie van dé Cloud Service Partner voor zorgorganisaties. Luistert u mee?

Podcast #003 – Hoe zorg ik ervoor dat de zorgmedewerker de juiste toegang heeft?

In de derde aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Evert-Jan de Kruif, Manager Hybrid Cloud Projects RAM Infotechnology, en Tjeerd Seinen, Consultant Identity Management, Tools4ever. Deze keer gaat het over het onderwerp ‘Hoe zorg ik ervoor dat de zorgmedewerker de juiste toegang heeft?’ Denk hierbij aan onderwerpen als Identity Management, bedrijfsproces, SSO (SingleSignOn), 2-factor authenticatie en In dienst/Doorstromen/Uitdienst.

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcast #002 – Welke ontwikkelingen en ICT-behoeften zien wij bij onze klanten en prospects in de Zorg

In de tweede aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Niels van Peer, commercieel directeur, en Dik van Deursen, directeur Service Extern bij RAM-IT. Wat zijn de ontwikkelingen van de ICT-behoeften in de zorg, welke ontwikkelingen komen wij tegen in de markt of bij klanten en prospects?

Podcast #001 – De toekomst van ICT in de zorg

In de eerste aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Wouter Levenbach, Directeur Projecten en Innovatie, en Joris Wirtz, Manager Public Cloud Projects. Wat zien we als RAM-IT in de techniek gebeuren en waar gaat het naar toe?

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcasts over ICT in de Zorg door RAM Infotechnology

Vragen over onze podcasts?

Heeft u vragen over iets wat u in de podcast gehoord heeft of bent u zelf op een idee gekomen? Als u ons belt of hieronder uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor een goed gesprek.

2 + 6 =

*  Dit veld graag invullen.

Wilt u meer weten over ICT voor de Zorg?

Neem contact met ons op

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

+31 (0)6 50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl