RAM Infotechnology podcasts: “De toekomst van ICT in de zorg”

Nieuw! Een serie maandelijkse podcasts van RAM Infotechnology over de toekomst van ICT in de Zorg. Verschillende thema’s over de ontwikkelingen en toegevoegde waarde van ICT op het gebied van care én cure in de gezondheidszorg komen voorbij. Zowel experts van RAM Infotechnology als externe deskundigen delen hun kennis en visie. In deze serie diepgaande podcasts blikken we vooral vooruit. Waar gaat het heen met de ICT-services? Wat mogen we verwachten van technologiepartners? Wat kunnen we leren van klanten?

Blijf up to date met de praktijkervaringen van zorgverleners, zorgorganisaties en technologieleveranciers. Maak kennis met ICT-innovaties en profiteer mee van de visie van dé Cloud Service Partner voor zorgorganisaties. Luistert u mee?

Podcast #001 – De toekomst van ICT in de zorg

In de eerste aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Wouter Levenbach, Directeur Projecten en Innovatie, en Joris Wirtz, Manager Public Cloud Projects. Wat zien we als RAM-IT in de techniek gebeuren en waar gaat het naar toe?

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcast #002 – De toekomst van ICT in de zorg

Binnenkort kunt u hier onze tweede podcast beluisteren. Hierin gaan Niels van Peer en Dik van Deursen in op de ontwikkelingen van de ICT-behoeften in de zorg. Wat komen wij tegen in de markt, bij klanten en bij prospects?

Podcasts over ICT in de Zorg door RAM Infotechnology

Vragen over onze podcasts?

Heeft u vragen over iets wat u in de podcast gehoord heeft of bent u zelf op een idee gekomen? Als u ons belt of hieronder uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor een goed gesprek.

11 + 9 =

*  Dit veld graag invullen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief en u ontvangt ook ons andere nieuws.

Ik wil de RAM-IT nieuwsbrief ontvangen

Wilt u meer weten over ICT voor de Zorg?

Neem contact met ons op

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

+31 (0)6 50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl