Infrastructure as a Service. U de regie, wij de diensten

In onze visie op ICT maken we duidelijk dat ICT uitbesteden geen kwestie is van alles of niets. ICT richten wij in als maatwerk, met diensten die zich ruimschoots bewezen hebben. Zoals infrastructuur hosting of cloud hosting. Zo blijft u flexibel en houdt u de regie.

Download onze corporate brochure

Infrastructuur hosting. Doen, maar met beide benen op de grond.

Het fenomeen infrastructuur hosting of cloud hosting is inmiddels voldoende bekend. We zetten de grootste voordelen nog eens op een rij.

1

Flexibel

Cloud hosting zorgt voor flexibiliteit in inrichting en beheer van ICT, rekenkracht en opslagcapaciteit.

0

Schaalbaar

Schaalbaarheid bij groei én krimp van de organisatie.

}

Tijdwinst

Kortere doorlooptijd van ICT-projecten, kortere time-to-market voor nieuwe business proposities.

Transparante kosten

Cloud hosting leidt tot minder operationele problemen en (mede daardoor) tot transparante en lagere (energie)kosten.

A

Kant en klaar

Kant en klare cloud diensten voor nieuwe bedrijfsmodellen.

Kunt u zelf deze voordelen blijven realiseren?

Is infrastructuur hosting nou een goede oplossing voor uw organisatie of niet? De vraag is vooral: kunt u zelf deze voordelen blijven realiseren?

Met alle huidige en toekomstige ICT-ontwikkelingen wordt ICT in eigen beheer steeds complexer en duurder. U zult moeten investeren in hardware, software en in mensen en hun continue kennis en ontwikkeling. Overstappen op infrastructuur hosting en uw ICT uitbesteden is een lonend alternatief.

Infrastructuur hosting uitbesteden: U de regie, wij de diensten.

Uw volgende stap

Even terug naar af. ICT is niet uw core business, maar wel belangrijk voor uw organisatie. U zoekt een manier om de ICT schaalbaar en betaalbaar te maken. Cloud hosting kan absoluut een oplossing zijn. Het is tijd voor een goed gesprek. Bel of mail en wij laten u de echte cloud zien.

Cloud hosting oké. Waarom RAM Infotechnology?

U besteedt ICT uit omdat het u verder helpt bij het realiseren van uw plannen en doelen. RAM Infotechnology levert de meest uiteenlopende diensten vanuit de cloud voor ICT op maat. En daarbij de beste service die u kunt wensen.

ICT-oplossingen voor elke branche

Onze datacenter-faciliteiten bieden alle functionaliteiten voor professionele hosting, data-opslag, veiligheid en natuurlijk werken in de cloud. Dit doen wij voor vele branches. In welke branche u ook werkt, met onze hostingdiensten creëert u de beste ICT-omgeving voor uw organisatie. Waarom vraagt u het niet gewoon aan onze adviseurs?

ICT Service Organisatie

Naast onze hostingdiensten bieden wij u een ICT Service Organisatie die dag en nacht voor u klaar staat. Welke diensten u afneemt en welke prestatieniveaus gewenst zijn, bepalen we in goed overleg met elkaar en leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Vervolgens is onze Service Level Manager uw contactpersoon als het gaat om het begeleiden van de operationele gang van zaken. Maak een afspraak als u meer wilt weten.

Werkplekdiensten

Werkplekdiensten voor kantoor en mobiele medewerkers: eCumulus is een complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar en applicatie-onafhankelijk. Toekomstvast (Cloud-technologie) en gebaseerd op onze jarenlange ervaring met werkplekbeheer. eCumulus maakt het leven van IT-managers een stuk makkelijker. Onze werkplekadviseurs kunnen u er alles over vertellen.

Hostingdiensten

Is cloud hosting nou een goede oplossing voor uw organisatie of niet? De vraag is vooral: kunt u zelf de voordelen van de cloud blijven realiseren?

Met alle huidige en toekomstige ICT-ontwikkelingen wordt ICT in eigen beheer steeds complexer en duurder. U zult moeten investeren in hardware, software en in mensen en hun continue kennis en ontwikkeling. Overstappen op cloud hosting en uw ICT uitbesteden is een lonend alternatief. We vertellen u er graag alles over.

Netwerkdiensten

Vaste netwerkverbindingen hebben maar één doel: veilige en vlekkeloze uitwisseling van data en spraak. Draadloze verbindingen zorgen voor connectie waar vaste verbindingen onmogelijk zijn of onbetaalbaar.

Onze oplossingen maken het voor u makkelijk om op te schalen of in te krimpen wanneer de situatie daarom vraagt. Vraagt u onze netwerkadviseurs maar hoe het precies zit.

Meer weten?

In welke branche u ook werkt, met onze cloud- en netwerkdiensten creëert u de beste ICT-omgeving voor uw organisatie. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over.

Oscar de Kogel

Oscar de Kogel

Sales Consultant Zorg

06 - 107 863 85
odkogel@ram-it.nl

Marcel van der Vaart

Marcel van der Vaart

Servicemanager

06 – 5164 0207
mvdvaart@ram-it.nl