De mens centraal

ICT uitbesteden voor de zorg

 

Lees onze brochure

Hoe ziet uw ICT-wensenlijstje eruit?

U heeft klanten (of cliënten), u heeft medewerkers, en u heeft vooral verantwoordelijkheden. ICT is er daar waarschijnlijk een van. Het is niet uw core business, maar u bent er wel afhankelijk van. Wat zou u dan het liefst willen? Precies. U de regie, wij de diensten. Tijd voor een goed gesprek!

VerSaaSen applicaties logische stap in ICT-landschap zorg

Niet zelden circuleren er binnen een zorgorganisatie wel vijf of meer applicaties waarmee je in principe hetzelfde doet. Maar omdat de gebruikers gewend zijn aan hun applicatie, houdt de ICT-afdeling deze in stand. We zien daarom breed behoefte aan applicatierationalisatie: wat hebben we echt nodig en op welke manier? Een belangrijk vertrekpunt is hierbij de verschuiving van legacy applicaties naar web- en SaaS-gebaseerde applicaties: verSaaSing.

RAM Infotechnology. Premium Cloud Service Partner.

corporate-brochureICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Van ‘alles of niets’ naar ‘alles op maat’. Op uw maat. Het klinkt zo eenvoudig. Wij proberen dat zo te houden. ICT is een hulpmiddel. Laat het dat ook zijn.

Lees het in onze corporate brochure >

ICT weer voorspelbaar. Dat kan, met Cloud platform eCumulus

De belofte van ‘Work where you want’ maken wij met ons cloud platform eCumulus 100% waar. Zo werken 1700 medewerkers van GGZ Noord-Holland-Noord hiermee, ambulant, thuis of op kantoor. eCumulus is veilig, schaalbaar en toekomstvast.

Dit levert eCumulus u direct op >

Mobiliteit, Flexibiliteit en Productiviteit

ecumulus-workspace-in-de-cloudIn tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en kosten-reductie, bieden wij cloud platform eCumulus. Ons antwoord op veel vragen, maar vooral op uw vraag naar flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten.

Hoe lang kunt u nog zonder eCumulus? >

Als ICT niet uw core business is, hoeveel ICT kunt u dan uitbesteden?

service-partnershipDenk vanuit de ICT die u nodig heeft. Niet vanuit de ICT die u heeft staan. En besteed dan alle ICT uit die u niet zelf hoeft te beheren. Uw winst: u wordt ICT-regisseur en laat ICT voor u werken. In plaats van andersom.

Uw gratis roadmap naar ICT outsourcing > 

Cloud Services

Cloud hosting, SaaS hosting en Datacenter hosting voor elke ICT-vraag. ICT-maatwerk voor stabiele, flexibele oplossingen. U de regie, wij de diensten.

Cloud connectivity

Je hoort niemand erover, maar zonder cloud connectivity werken de meeste cloud diensten maar half. Met RAM Cloud Connectivity werken ze helemaal.

eCumulus werkplek

Veilig werken met de data en apps waar en wanneer je wilt. eCumulus is de meest complete oplossing voor vaste en ambulante werkplekken.

Beter bereikbaar

Weg met de telefonische wachtrijen. Meer rust in de tent. Twee van de vele voordelen van onze telefoniediensten TeleQ en CareVoice.

Zorgspectrum Het Zand kiest voor RAM Infotechnology als haar ICT-Partner

Zorgspectrum Het Zand (ZHZ) biedt intramurale en extramurale zorg aan mensen in een kwetsbare fase van hun leven. Voor het uitbesteden van haar ICT-dienstverlening was ZHZ opzoek naar een deskundige ICT-partner, gespecialiseerd in de zorg sector. RAM Infotechnology...

Bijzondere tijden: dit doet RAM Infotechnology in de coronacrisis

Het zijn bijzondere tijden. Veel mensen werken wel eens een dagje vanuit huis, maar op dit moment is een groot deel van de Nederlandse beroepsbevolking thuis aan het werk. Ook bij RAM Infotechnology nemen we maatregelen. Allemaal vanwege het coronavirus, dat de hele wereld in zijn greep houdt.

Maatregelen RAM Infotechnology Coronavirus, Operationele Dienstverlening wordt volledig voortgezet

In navolging van de extra maatregelen die het kabinet gisteren heeft genomen met betrekking tot het coronavirus, volgt RAM Infotechnology hierin het RIVM-protocol.

Een duurzame gezondheidszorg met ICT, het Nederlandse thema van HIMSS 2020

Van 9 tot en met 13 maart 2020 wordt in Orlando de HIMSS 2020 georganiseerd. Namens RAM Infotechnology reist Niels van Peer, commercieel directeur, binnenkort naar Florida om dit grootste zorg-ICT-event ter wereld bij te wonen. Nu blikt hij alvast vooruit. Op de HIMSS...

Video BK2020 – Hoe IT een compleet nieuwe oplossing voor data-uitwisseling in de zorg mogelijk maakt

In deze video lichten de hoofdrolspelers uit het BK2020-project (Bevolkingsonderzoek Borstkanker) toe wat volgens hen de succesfactoren zijn. Hoe samenwerking tussen zorgpartijen en ICT-leveranciers tot een geslaagd project leidt, binnen tijd, binnen budget en met méér functionaliteit.

GGZ NHN kiest wederom voor RAM Infotechnology als ICT partner

GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) hebben onlangs hun vertrouwen in RAM Infotechnology (RAM-IT) opnieuw bevestigd door tussentijds de huidige overeenkomst te verlengen met een periode van zeven jaar. In maart 2016 tekende GGZ NHN een 5-jarig contract met RAM-IT voor de...

Terugblikken en vooruitkijken “De transitie naar de Public Cloud is een verandering die organisaties niet moeten onderschatten”

2019 was voor RAM een jaar vol ontwikkelingen en nieuwe kansen. En niet alleen onze eigen organisatie, ook de sector zorg en welzijn was volop in beweging. Directieleden Joachim Kaarsgaren en Dirk Fabels blikken terug op 2019, maar kijken bovenal vooruit naar het...

Maatregelen Citrix ruim op tijd uitgevoerd door RAM-IT

Er is de laatste dagen veel te doen in de media over Citrix en het advies van de Nationaal Cyber Security Centre (NCSC) om de Citrix servers uit te zetten. In december is er een softwareprobleem geconstateerd met een onderdeel van Citrix (Netscaler). Normaal gesproken...

SEIN kiest voor toekomstbestendige ICT-omgeving met ICT-Partner RAM Infotechnology

SEIN, expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde, was op zoek naar een ICT-partner die de volledige ICT-dienstverlening voor zijn rekening kan nemen. Op basis van een eigen Sourcing Strategie en een uitgebreide marktverkenning van SEIN heeft er een...

IndustryForum Hospital Healthcare, 13 &14 november 2019

Op 13 en 14 november neemt RAM Infotechnology deel aan het IndustryForum Hospital Healthcare van Management Events. IndustryForum Hospital Healthcare onderzoekt de nieuwste trends in de digitalisering van de gezondheidssector en opkomende wereldwijde...

“Als iedereen nou gewoon lekker zijn werk kan doen. Zou dat niet geweldig zijn?”

De meeste zorginstellingen ervaren al de noodzaak om hun ICT (deels) uit te besteden. Binnen nu en 3 jaar zullen veel van hen overstappen. De vraag is hoe. De markt is versnipperd, er zijn veel adviseurs en aanbieders. Onze focus is het primaire zorgproces. Met ICT ondersteunen we de samenwerking tussen zorgcliënten, (ambulante) zorgverleners, zorgbestuurders en ICT-managers in de zorg. Zodat iedereen gewoon lekker zijn werk kan doen.

‘Integrated care’ en ‘Connected health’ zijn geen loze termen. We praten en denken mee over zelfsturende teams, cloud-technologie en veiligheid van data en applicaties. Door zelf ook 3 jaar vooruit te denken, kunnen we nu al oplossingen aanbieden die dan ‘just in time’ aansluiten op de behoeften van alles en iedereen. ICT waar je niet bij stilstaat, als water uit de kraan.

Wij leveren al jaren ICT-diensten en cloud services aan zorginstellingen, met een focus op GGZ, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg, privéklinieken, ziekenhuizen, ambulancezorg, huisartsenposten en gezondheidscentra. We noemen er een paar:

 

 • GGZ Noord-Holland-Noord met 1700 (ambulante) medewerkers.
 • Geriant.
 • Stichting Vanboeijen
 • De Zijlen
 • GAZO
 • Jeugdriagg
 • Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra
 • Palga

15 miljoen EPD’s, GZN, Nictiz, ISO27001, LSP, vele duizenden blije gebruikers en IT-beheerders. Wij hebben van ICT voor de gezondheidszorg ons specialisme gemaakt. Daarom beschikken wij oook over alle belangrijke certificaten en kwalificaties voor de zorgbranche:

 

 • NICTIZ, NEN 7510, ISO 9001, ISO 27001, ZSP en Goed Beheerd Zorgsysteem (GBZ)
 • Koppeling met LSP
 • Hosting van 15 miljoen EPD’s
Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel directeur RAM Infotechnology

“We gaan met cloud technologie het informatiegat dichten tussen zorgcliënten en zorgverleners.”

ICT wordt als water en licht, je gebruikt wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. RAM zorgt voor een veilig en betrouwbaar platform waar wij ICT snel en flexibel kunnen afnemen. Ik heb daar alle vertrouwen in.”
Lees de complete case >

Mark Heijnen

Manager ICT / EPD, Geriant

‘Met eCumulus van RAM kiezen we strategisch voor een platform wat qua kwaliteit, schaalbaarheid, flexibiliteit, informatieveiligheid en toekomstige mogelijkheden aansluit op onze ambities.'
Lees het complete artikel >

Rob de Ruiter

Hoofd ICT, Zorgapplicaties en Services, GGZ NHN

“Zorgprofessionals gaan meer eisen stellen aan devices en systemen”. Deze en 19 andere trends op Future Proof ICT netwerkevent bij RAM Infotechnology.

Lees het verslag >

Richard Lamb

Trendverwachtingen

Maximale veiligheid en privacy voor uw data

Met een eigen datacenter zijn we onafhankelijk en in controle voor optimale prestaties en dienstverlening.

Met Tier-3 en PUE level 1.3 ontworpen datacentrum, SSD-storage, 10 Gigabit backbone, redundant en met Glasvezel verbindingen van diverse operators zetten we in op continue hoogwaardige prestaties.

Wij hebben een leuk cadeautje voor u!

Een kijkje achter de schermen, een bezoek aan ons datacenter.
Is dat leuk dan? Jawel, want het is waarschijnlijk de eerste en enige keer dat u bij ons ICT te zien krijgt. Daarna gaat het alleen nog over u.

En daarvoor hebben we nog een cadeautje. Ons bezoek aan ùw werkplekken. Gevolgd door een gratis rapport over veiligheid, mobiliteit, flexibiliteit en productiviteit bij uw organisatie.